پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 238
نویسنده : امین پارسیان

مواردی که باید در مورد فضای اینترنت بدانید

  • مواردی که باید در مورد فضای اینترنت بدانید

    در این مطلب چند نکته جالب و قابل تامل در خصوص اینترنت، برای شما بازگو می شود.

    به گزارش خبرنگار دریچه فناوری گروه فضای مجازی به روز نیوز؛ اینترنت چیست؟ شاید این سوال در ابتدا کمی نامفهوم به نظر آید دلیلش اینست که جمعیت بسیاری از گروه جوان و نوجوان و کودک و بزرگسال درگیر استفاده این فضا به وسیله گوشی های هوشمند خود هستند.

    برخی دیگر تمام زندگی خود را در این فضا می گذارنند و اطلاعات مورد نیاز خود را از فضای گسترده اینترنت تامین می کنند.

    اما بهتر است در خصوص فضایی که ساعات زیادی از وقت روزانه خود را در آن م گذرانیم اطلاعاتی کوتاهی داشته باشیم، برخی از این اطلاعات می تواند برای شما جالب باشد و البته قابل تامل!

    ۱-    عبارت www ، مخفف World Wide Web و به معنی  شبکه جهانی وب میباشد. گاهی اوقات این عبارت با عنوان W3 و Web نیز مشاهده می شود که یک رابط گرافیکی برای اینترنت است و برای نخستین بار در تاریخ ۶ اوت سال ۱۹۹۱ توسط تیم برنرز لی معرفی شد و نخستین وب سایت در همان سال ساخته شد.

    ۲-    برآوردهای اتحادیه بین المللی مخابرات نشان می دهد که تعداد کاربران اینترنت تا پایان سال ۲۰۱۵ به ۳٫۲ میلیارد نفر می رسد که تقریبا برابر با نصف جمعیت جهان است.

    ۳-    همچنین تا پایان خرداد ۹۵ ضریب نفوذ مشترکان فعال موبایل در ایران به ۹۷.۴۸ درصد رسیده و مشترکان پهن باند سیار (اینترنت موبایل) بالغ بر ۲۱ میلیون و ۳۴۸ هزار و ۴۸۵ نفر هستند. این درحالی است که تعداد مشترکان پهن باند ثابت (اینترنت پرسرعت ADSL ) حدود ۹ میلیون و ۱۴ هزار و ۳۱۴ مشترک اعلام شده است.

    ۴-    حدود پنج سال زمان صرف شد تا کاربران اینترنت به مرز ۵۰ میلیون نفر در جهان برسند و این فاصله زمانی اندکی برای رسیدن به این جمعیت آماری است زیرا تلویزیون و رادیو برای جذب مخاطب تا ۵۰ میلیون نفر به ترتیب ۱۳ و ۱۸ سال انتظار کشیدند.

    ۵-    گفته می شود سرعت اینترنت در پایگاه های فضایی بیشتر از متوسط سرعت در استرالیا و متوسط سرعت در کشور یاد شده بیش از ۳٫۵ برابر در ایران است.

    ۶-    تنها ۴۹ درصد ترافیک اینترنت جهان از آن کاربران حقیقی است و مابقی آن توسط ربات های رایانه ای مصرف می شود.

    ۷-    وب سایت های نامرئی که شما در موتورهای جستجوگر آنها را نمی یابید حجم ۵۰۰ برابری نسبت به وب سایت های قابل جستجو دارند.

    به روز نیوز